Virtual Assistant uit Velserbroek


Richting Noord

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy van den Noord.
Mijn vrienden omschrijven mij als een echte initiatiefnemer en regeltante. Ieder jaar regel ik dan ook graag ons vriendinnenweekendje, dit doe ik al bijna 30 jaar.

Ik vind het hierbij belangrijk om met ieders wensen rekening te houden en dan hiermee aan de slag te gaan. Eerst een mooie stad uitzoeken, een fijn hotel regelen, kijken waar we lekker en gezellig kunnen eten en een wijntje kunnen drinken (want daar houden we van) en natuurlijk willen we ook een leuke activiteit doen met z’n allen. Laat dit alles maar aan mij over!

Ik woon in het dorpje Velserbroek in Noord-Holland en heb een man,  2 dochters en 1 kat. Ik heb veel commerciële werkervaring. Eerst in de verhuiswereld en later in het toerisme. In totaal heb ik al meer dan 20 jaar in verschillende operationele Sales functies gewerkt.

Als Virtual Assistant wil ik jou, als ambitieuze ondernemer, helpen om te groeien met jouw bedrijf. Dit wil ik doen door die zaken uit handen te nemen die jou geen energie geven. Zodat jij meer tijd over houdt en rust ervaart.

Ik wil graag samen met jou kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar kan komen met mijn hulp. Wat zijn jouw doelen? Waar wil je staan over 1 jaar? Waar kan ik jou in ondersteunen en mee helpen?

Ik geef jou weer lucht en ruimte in je agenda zodat jij je kan blijven richten op het coachen en trainen van jouw klanten en de kwaliteit kan leveren waar jij voor staat.

Zodat jij groeit met jouw bedrijf.

Heb je er al zin in?

Kijk gerust rond op mijn website wat ik voor jou kan betekenen.

Spreekt dit je aan, neem dan contact op met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Never change the goal but change the approach