Virtual Assistant uit Velserbroek


Richting Noord

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy van den Noord. Met Richting Noord help ik coaches en trainers met de organisatie van hun live dag.

Regelen en plannen vind ik het leukste wat er is!

Geen paniek

Veel mensen krijgen al stress als ze denken aan wat ze allemaal moeten doen om zo’n live dag tot een groot succes te maken. Ze overzien niet wat er allemaal moet gebeuren. Doordat ze het overzicht missen hebben ze geen idee waar te beginnen. Paniek!

Geen paniek, ik kom je helpen! Samen bekijken we wat er allemaal geregeld moet worden.

  • Hoe wil jij dat jouw live dag eruit komt te zien?
  • Wat vind jij daarbij allemaal belangrijk?
  • Wat is het doel van deze live dag?
  • Welke ervaring wil jij de mensen meegeven?

Wat moet er allemaal gebeuren?

Aan de hand van de antwoorden op deze vragen maak ik een plan van aanpak. Wat gaan we als eerste doen, hoe nodigen we iedereen uit, hoe gaan we dit bijhouden, wie verzorgt de catering etc etc.

Gratis Match Call

Lijstjes en overzichten

‘Lijstjes en overzichten’ is mijn middle name 😉 Dus al deze punten en acties zet ik in een duidelijk overzicht zodat we precies weten wie, wat, wanneer moet doen. Ik vind het heerlijk om jou die rust te geven. Op deze manier kan jij je weer focussen op waar jij goed in bent: de inhoud.

De rest regel ik.

Anderen een geweldige ervaring geven

In mijn werkcarrière is organiseren altijd de rode draad geweest.

Zo organiseerde ik verhuizingen, reizen en de laatste 10 jaar ook evenementen en groepsreizen.

Hier ligt mij hart. Ik vind het heerlijk om mensen een geweldige ervaring mee te geven waar ze met veel plezier op terugkijken.

Zo kwam er eens een Belgische klant bij mij die graag met zijn groep een reis wilde maken. Hij vond het belangrijk dat de service goed was en dat alles tot in de puntjes geregeld was. Ze gingen namelijk reizen met hun ‘kindjes’: klassieke auto’s waar ze heel zuinig op waren. Er gingen ongeveer 100 personen mee en totaal 8o auto’s. Ik regelde voor ze dat hun auto’s een veilige plek op het autodek van het schip kregen, dat ze ’s avonds genoten van een heerlijk diner met mooie wijnen en daarna een feest om de avond compleet te maken. Fantastisch om dit te mogen verzorgen.

Na afloop van de reis waren ze meer dan tevreden. Daar doe ik het voor!

Échte regeltante

Maar ook privé is organiseren een rode draad in mijn leven.

Mijn vrienden omschrijven mij als een echte initiatiefnemer en regeltante. Ieder jaar organiseer ik dan ook graag ons vriendinnenweekendje. Al bijna 30 jaar! Ik hou altijd rekening met ieders wensen en haal alles uit de kast om het iedereen naar de zin te maken.

Laat regelen en organiseren maar aan mij over!

Spreekt dit je aan, neem dan contact op met mij voor een vrijblijvende Match call.

Wat mijn klanten zeggen

I worked with Wendy in her capacity as an Account manager at DFDS, firstly as colleague and latterly as her Line Manager. In this time I found her to be an extremely hard working and conscientious individual, always will to go that extra mile to achieve an objective and to do the best for her customer. Wendy’s attention to detail is excellent and she is able to works very well under pressure, working on multiple tasks simultaneously. Wendy was committed to continuous success of the department and always worked hard to improve the daily processes. In short Wendy would be an asset to any team she joined and I have no hesitation in recommending her.

Colin Fawcus – Senior Global Sales Manager at DFDS

Wendy heeft een lange tijd voor DFDS gewerkt. Hier heb ik met plezier met haar samengewerkt. Wendy heeft een hands on persoonlijkheid en gaat pro actief te werk. Ze is verbaal erg sterk en klantcontact gaat haar dan ook uitstekend af. Tijdens onze samenwerking heb ik haar effectief zien plannen, organiseren en probleem oplossen waardoor zij goede resultaten leverde. Wendy heeft een gezellige persoonlijkheid en is een fijne teamspeler om mee samen te werken.

HR Advisor van DFDS

Dorrit Bresser – HR Advisor DFDS